حجت الاسلام و المسلمین استاد حاج شیخ مهدی دانشمند اصفهانی فرزند مرحوم حاج اسماعیل دانشمند قدس سره و متولد 11 مهر 1347 در شهر اصفهان است.

وی می گوید : « من 4 ساله بودم و پدرم که مسئول اموال کارخانه ریسندگی و بافندگی بارش اصفهان بود،به دلیل مشغله کاری و نرسیدن به شرکت در مجالس وعظ ، من را به پیش منبر آیت الله سید اصفهانی می فرستاد و می خواست تا هر چه شیخ می گوید برایش بیان کنم. همیشه برای تمرین سخنرانی بر روی رخت خواب هایی که مادرم در گوشه اتاق می گذاشتند،می رفتم و با چادر مشکی مادرم یک عمامه درست می کردم

شبی در حال سخنرانی برای پدر و پدربزرگم بودم که از شدت تکان خوردن زیاد، از بالا به پایین افتادم تراشی در کنار پدرم بود که دو شاخه آن به داخل چانه‌ ام فرو رفت و هنوز هم جای آن هست . »

وی می گوید « در سن دوازده سالگی که در مقطع راهنمایی در شهر زیبای اصفهان مشغول به تحصیل بودم، توسط دبیر محترم ریاضی و دینی تشویق به تحصیل در حوزه ی علمیه شدم چرا که در مراسم های صبحگاه نیز سخنرانی می کردم و حتی تئاتر هم بازی می کردم.

در ابتدای ورود به حوزه ی  علمیه ی ذوالفقار، با شخصیتی کم نظیر و عالمی فرزانه و پدری دلسوز و مهربان آشنا شدم.
با دیدن چهره ی مهربان ایشان، چنان شگفت زده شده بودم که هرگز آن خاطره ی شیرین را فراموش نخواهم کرد. ازطلبه ای که در حیاط مدرسه بود، سؤال کردم که ایشان کیستند؟ با چهره ی شاد و مؤدبانه ای گفت: حضرت آیت الله حاج آقا
حسن امامی(زیدعزه).
جلو رفتم و سلام کردم. مثل همیشه که لبخند بسیار ملیحی بر لب دارند، جواب سلامم را دادند.
نمیدانم چه انقلابی در قلبم رخ داد، ولی خوب میدانم آن نگاه پدرانه و چهره ی ملکوتی و دوست داشتنی، چنان قوت و
اراده ای در من احیا نمود که از هیچ ملامتی و مشکلی، نه هراسی داشته باشم و نه از انتخابی که نموده ام، دلسرد و مردد شوم.
با گفتن یک یا علی گام در مسیر طلبگی نهادم. »

وبسایت رسمی حجت الاسلام و المسلمین مهدی دانشمند دانشمند ,چهره ,سخنرانی ,اصفهان ,مهدی ,گوید ,مهدی دانشمند منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مرکز دانلود مداحی کربلایی مهران بارانی (بخش بروات-مادحین شهرستان بم.استان کرمان) من و خدا دنیای مطالب متنوع PunchLabel خريد تاتو اسپری موقت بدن شابلون لاك ناخن پرزدار مات 2020 تاینی موویز | مرجع دانلود فیلم و سریال ????《غزلستان 》سروده های علی معصومی ???? غذاهای لذیذ را از ما بخواهید